LA TECNOLOGIA D'AVUI, LA SASTRERIA DE SEMPRE

SEÑOR ha sabut adaptar els processos de la sastreria tradicional als nous temps gràcies a la incorporació de l'última tecnologia en patronatge, tall i confecció.

1 Procés individualitzat de presa de mides

SEÑOR treballa la qualitat i la comoditat mil·límetre a mil·límetre. Per aquest motiu resulta fonamental el procés inicial de la presa de mides, una tasca que permet aconseguir la precisió del patronatge i la perfecta adaptació al cos de cada vestit fet a mida.

2 Centralització de les dades

A partir d'un sistema informatitzat propi, els diferents establiments i centres SEÑOR poden accedir en qualsevol moment a les dades de presa de mides o a l'estat del procés d'elaboració d'un vestit a mida. Això permet supervisar els processos, optimitzar els resultats i oferir un servei eficaç al client.

3 Patronatge personalitzat

SEÑOR evoluciona contínuament els seus patrons per ajustar-los a les últimes tendències en vestits per a home, dissenyant-los minuciosament per tal de garantir un confort òptim i una perfecta adaptabilitat.

4 Última tecnologia en tall

Un tall precís sobre un teixit de qualitat es tradueix en siluetes perfectament dibuixades. SEÑOR disposa de l'última tecnologia aplicada al tall, amb la qual, a partir d'un sistema de càmeres digitals, s'aconsegueix reproduir la precisió del sastre i personalitzar la configuració de cada vestit.

5 Confecció d'última generació

Per tal d'adaptar-se a les noves demandes de la societat, en el procés d'elaboració a mida SEÑOR ha reinterpretat i industrialitzat alguns dels processos més tradicionals de la sastreria. Això li ha permès fer més àgil el procés global, reduir els terminis de lliurament i obtenir peces de vestir perfectament acabades.

6 Control de qualitat

Les mans expertes dels sastres de SEÑOR són determinants en el seguiment de tot el procés d'elaboració dels vestits a mida. L'experiència, l'exigència i la professionalitat són, per a SEÑOR, la millor garantia de qualitat.

Procés individualitzat de presa de mides
Centralització de les dades
Patronatge personalitzat
Última tecnologia en tall
Confecció d'última generació
Control de qualitat