LA FIRMA CATALANA SEÑOR CELEBRA 50 ANYS VESTINT A MIDA

Fundada l'any 1961 per Josep M. Ribas Prunés i Ignasi Closas Augé, SEÑOR és avui una firma de referència en l'elaboració de vestits a mida per a home.

Gràcies a la seva mentalitat artesana adaptada als nous temps i a una aposta rigorosa per la nova tecnologia aplicada al tall i a la confecció, SEÑOR ha industrialitzat alguns dels processos més tradicionals de la sastreria, fet que li ha permès reduir terminis de lliurament i obtenir peces de vestir perfectament acabades sense perdre el valor afegit que suposa la personalització d'un vestit fet a mida.

La seva vocació de servei i el seu rigor per la qualitat són, sense cap dubte, algunes de les claus que expliquen l'èxit de la firma, que en els seus 50 anys d'història ha aconseguit posar el luxe de la sastreria a mida a l'abast de tothom. 

Amb motiu de l'aniversari, SEÑOR ha confeccionat un vestit molt especial, l'EDICIÓ EXCLUSIVA 50, que recull detalls de la sastreria més tradicional: vista interior sartorial, departament per a ploma, folreria clàssica de sastreria a les mànigues, plastró amb crina natural de cavall... Una peça de vestir disponible exclusivament als establiments SEÑOR, que dóna forma a l'experiència acumulada en aquest mig segle de trajectòria i d'ofici.